Flottadekor

Biztonsági fóliatípusok

Nagyon sokszor ejtettünk már szót arról, hogy a dekorfóliázás - ahogy a nevében is szerepel - költséghatékony és egyszerű megoldás az autónk esztétikájának felfrissítésére. Azt azonban kevesebben tudják, hogy a dekorfóliáknak vannak olyan speciális csoportjai, amelyek a szépségen kívül biztonsági célokat is szolgálhatnak. Ezeket gyűjtöttük most csokorba.

Tovább olvasom

Speciális autófóliák, avagy túl a dekoráción

A legtöbb ember számára az autófólia egyet jelent a kereskedelmi vagy szolgáltató cégek autóinak felirataival. Tény, hogy a dekorációs célú autófóliázás területén a kreativitásnak csak a képzelet szabhat határt, és örömteli, hogy egyre szélesebb körben találkozhatunk ennek felhasználásával. Ugyanakkor arról sem érdemes elfelejtkezni, hogy az autófóliázás a dekoráción messze túlmutat, és a magánemberek számára is számos lehetőséget tartogat.

Tovább olvasom

10 ok, amiért az autófólia kiemelten hatékony reklámeszköznek bizonyulhat

Sokan azt gondolják, hogy egy reklámeszköz attól hatékony, ha egyszerre nagy tömegeket tud elérni. Ez az állítás így egymagában nem állja meg a helyét, és azt sem szabad elfelejteni, hogy azok a médiumok, amelyekre ez jellemző, nagyon drágák.

Mindannyiunk számára adott azonban egy reklámfelület, amely - abban az esetben, ha a cégünk rendelkezik valamilyen járművel - könnyen és ingyen elérhető.

Tovább olvasom

Az autó mely részeit lehet fóliáztatni?

Ha autófóliázáson gondolkodsz, ráadásul azért, hogy reklámozd és népszerűsítsd a vállalkozásodat, akkor először azt kell mérlegelned, hogy mely autóalkatrészeket burkoltass be. A legtöbben a teljes burkolatot választják, amely lefedi az egész járművet, beleértve a motorháztetőt, az oldalakat, a hátsót, a lökhárítót. Ez azonban nem jelenti azt, hogy neked is ezt kell tenned.

Tovább olvasom

Tévhitek az autófóliázásról

Rengeteg tévhit kering az autófóliázással kapcsolatban a köztudatban. Legtöbben például úgy gondolják, hogy az autófólia idő- és pénz pocsékolás. Vannak, akik szerint ez úri huncutság és csak a gazdagok számára lehet egyáltalán opció. Ezek a mítoszok azonban igencsak távol állnak az igazságtól és félrevezetők lehetnek.

Az alábbiakban összeszedtünk néhány tévhitet, amiket szeretnénk most elhessegetni:

Tovább olvasom

Mikor büntet a rendőr fóliázott járművet?

Értelemszerűen akkor biztosan, ha pont ugyanolyan szabálytalanságot követsz el, mint nem fóliázott jármű esetén. Gondoltad volna? Pl. balesetet okozol, nem teszed ki az indexet, vészfék és még sorolhatnánk. ;-)
Viszont ez természetesen nincs összefüggésben azzal, hogy milyen járművel közlekedsz, mert az csakis tőled függ.

No de mi van akkor, ha azért büntetnek meg, mert autófóliát telepítettél? Ismered az autófóliázás hazai szabályozását?

Tovább olvasom

Télen is autófólia, no de miért?

Hideg van, nem lehet feltenni rendesen fóliát, úgyis piszkos lesz, akkor minek, UV védelem főleg nyáron kell csak, különben is macera, a fagy pedig kikezdi a fóliát…Hallottad már ezeket a kifogásokat? Esetleg tőled származik valamelyik? Ha igen a válasz legalább az egyik kérdésre, akkor olvass tovább. Nincs több kifogás.

mercedes-1782742_1280.jpeg

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása